h

Gemeente luistert naar bewoners Van Halenstraat

18 november 2014

Gemeente luistert naar bewoners Van Halenstraat

De gemeente gaat in gesprek met bewoners van de Van Halenstraat in de Weerter wijk Keent over de onveilige verkeerssituatie op een pad achter hun woningen. Als er inderdaad maatregelen nodig blijken dan komen die er. Dat zegde wethouder Litjens vanavond toe in een antwoord op vragen van de SP.

Vorige maand trokken bewoners tijdens een buurtactie van de SP bij de socialisten aan de bel. De SP stelde vragen aan het college van Burgemeester en Wethouders en vroeg om een oplossing.

Die komt er dus als de bewoners dat willen. Om een preciezer beeld te krijgen en om eventuele verkeersmaatregelen in goed overleg te nemen gaat de gemeente nu in gesprek met de bewoners. De suggestie die de SP deed om varkensruggen laag in te graven wordt meegenomen.

De SP is tevreden met het antwoord. Fractievoorzitter Jeroen Goubet. ´Het is goed om te horen dat de gemeente het probleem nu serieus neemt. Het is belangrijk dat mensen zich gehoord voelen. De bewoners kunnen binnenkort zelf aangeven wat ze graag willen. De wethouder heeft toegezegd dat als er maatregelen nodig en gewenst zijn dat die er in goed overleg komen. Prima opgelost wat ons betreft.´

Snelheidsduivels zorgen voor gevaarlijke situaties achterompad Van Halenstraat

U bent hier