h

Comité geluidsoverlast Oda lanceert eigen website

26 september 2010

Comité geluidsoverlast Oda lanceert eigen website

Comité Geluidsoverlast Oda.Het comité geluidsoverlast Oda heeft deze week een eigen website gelanceerd. Op de website is naast het laatste nieuws over de acties van het comité, ondersteund door de SP en de wijkraad Boshoven, ook de mogelijkheid om contact op te nemen met het comité te vinden.

Al enkele jaren hebben bewoners van de Weerter wijk Boshoven (Oda, Hushoven, Suffolkweg) last van het toenemende verkeer op de drukke Eindhovenseweg en Ringbaan- Noord. Met de vele vrachtwagens die het nieuwe ditributiecentrum van de Lidl met zich meebrengt langs deze route zal die drukte alleen maar toenemen. Na een peiling van de SP werd een comité van buurtbewoners opgericht, ondersteund door de Wijkraad Boshoven en de SP. Zij willen oplossingen voor de geluidsoverlast.

Op 16 september werd een rapport (PDF) aangeboden aan de wethouders Coolen en Kirkels. Zij gaan nog dit jaar in gesprek met het comité.

Link naar de website
Het rapport (PDF)

U bent hier