h

SP-kamerlid van Leeuwen bezoekt De Lichtenberg

5 juni 2010

SP-kamerlid van Leeuwen bezoekt De Lichtenberg

Werkbezoek aan De LichtenbergSP Tweede Kamerlid Hans van Leeuwen was gisteren op bezoek in Weert. Hij kreeg daar een rondleiding van een gemeenteambtenaar in het complex De Lichtenberg. De gemeente heeft een deel van het complex nu in eigendom, heeft een ontwikkelingsvisie opgesteld en is in afwachting voor de Rijksmonumentenstatus.

Samen met o.a. SP-raadsleden Paul Lempens, Herman Beuvens, PvdA-raadslid Beenders, leden van de gemeentelijke monumentencommissie en Stichting Behoud De Lichtenberg waaronder Rob Langeslag, besprak van Leeuwen de mogelijkheden voor wederopbouw en herstel. Van Leeuwen raakte enthousiast, ook om de verhalen uit het verleden te horen van betrokkenen. Hij gaf de tip om die verhalen te bundelen als eerste aanzet om het complex van de vergetelheid te redden.

Werkbezoek aan De Lichtenberg Werkbezoek aan De Lichtenberg Werkbezoek aan De Lichtenberg Werkbezoek aan De Lichtenberg Werkbezoek aan De Lichtenberg Werkbezoek aan De Lichtenberg Werkbezoek aan De Lichtenberg Werkbezoek aan De Lichtenberg Werkbezoek aan De Lichtenberg

SP blij om aankoop deel Lichtenberg

U bent hier