h

Rommel-Route Leuken tussen de mensen in het water...

29 maart 2015

Rommel-Route Leuken tussen de mensen in het water...

De rommelroute op leuken was vandaag "The place to be" voor iedereen die uit was op een koopje, gezelligheid en het treffen van bekenden..

Uiteraard voor ons, De kans om wéér tussen de mensen te zijn, echter het weer zat dusdanig tegen dat veel mensen vandaag de deur niet uit zijn gegaan, wij wel en we hadden een heel mooi plekje op het schoolplein en nog eens precies tegenover het koffie-verkooppunt van de wijkraad wat natuurlijk een idelale plek was om met de mensen in gesprek te gaan. Ook de mensen die een loepia-tje hadden gekocht bij de buren zochten onze kraam op om te schuilen tegen de alsmaar durende regenbuien.

Foto: Nico van den Bent

Door al deze leuke gesprekken weten we weer precies wat er zoal leeft in de buurt en waar aandacht voor gevraagd wordt, tuurlijk kunnen we op zo'n plein niet alles regelen en misschien ook niet op korte termijn , wat we wel doen is luisteren naar de mensen een beeld vormen van de uitdagingen die er zijn en in sommige gevallen heel direct verwijzen naar de juiste instantie als men daar nog niet geweest was. En dat geeft je goed gevoel als je merkt dat mensen het waarderen dat je tijd voor ze maakt om naar hun verhaal te luisteren en ook door te vragen daar waar nodig..

Ook onze SPonsjes werden weer met liefde meegenomen en zelfs direct ingezet (zie foto)

Foto: Nico van den Bent

U bent hier