h

WML eindelijk aan de slag ...

23 januari 2015

WML eindelijk aan de slag ...

Na het contact wat ik  naar aanleiding van het artikel in Dagblad de Limburger op  woensdag 21 januari met de gemeente heb gehad over het vermeende WML vergunningsverhaal, en waar de gemeente dus "Not amused" over was , gaan de zaken ineens in een ´stroomversnelling´.

De brerichten die in de media verschijnen over het aanleggen van een "noodleidingnet" in de Herenstraat én in de Nedermaaslaan geven weer wat moed, echter een "noodleidingnet" is slechts een tijdelijke oplossing en dus waarschijnlijk ook kwetsbaarder dan het nieuwe definitieve leidingnet dat er moet komen.Ben ook benieuwd wanneer dát er dan zal zijn, en hoeveel ellende er nog aan vooraf zal gaan..

Wél ben ik tevreden dat WML nu communiceerd naar de betrokken buurten en flessen consumptiewater gaat uitdelen tijdens de werkzaamheden.

Dit alles weerhoud ons er niet van alles goed in de gaten te blijven houden én het zal ook niet voorkomen dat we binnenkort ons rapport zullen afronden en aanbieden. Een klein tipje van de sluier kan ik alvast optillen, zo zijn 43% van de klachten afkomstig van Groenewoud. Dat geeft te denken want dan zijn er dus nog zo'n 57% , dus het overgrote merendeel, is ergens anders van afkomstig...

U bent hier