h

Jan Tak: Wakker worden...

8 maart 2006

Jan Tak: Wakker worden...

Elk voordeel heb zijn nadeel. Vanmorgen bij het wakker worden bedacht ik dat het wakker worden als raadslid toch heel iets anders is dan het wakker worden als gewoon burger. Ik mijmerde over een nieuw pak kopen, misschien een nieuwe bril (en gehoorapparaat) en ik zou me ook gaan oefenen in het moeilijk kijken. Een kleine receptie thuis voor buren, vrienden en kennissen, bedacht ik, moest er ook wel aanzitten.Per slot van rekening wordt je niet elke dag raadslid.

Terwijl ik zo nog zalig lag te mijmeren kwam mijn vrouw me uit bed halen. De W.C. moest gepoetst worden (en beter als vorige keer). Ook de keuken moest gedweild worden en de zolder moest opgeruimd worden.Dit alles onder het mom dat ze zelf een arm gebroken had. Ik ben echter bang dat het een vorm is van mij nadrukkelijk mijn plaats te wijzen voor het te laat is.

Ik kijk het nog even aan maar als deze marteling voortduurt, dan moet Rudy mijn plaats snel overnemen waardoor ik weer rust krijg. Nu voel ik me van twee kanten opgejaagd! Dat houdt geen paard vol. Alle gekheid op een stokje, iedereen bedankt voor het vele werk wat er verricht is. Wij mogen trots zijn op het feit dat we lid van de SP zijn!

U bent hier