h

Wethouder Sterk overhandigd extraatje aan Toon Hermans Huis

4 mei 2017

Wethouder Sterk overhandigd extraatje aan Toon Hermans Huis

Foto: onbekend / gemeente Weert

Samen met Nederweerter wethouder Geraats overhandigde Weerter SP-wethouder Sterk vandaag een mooi cadeau aan het Toon Hermans Huis in Weert. Dankzij een cheque van 10.000 euro kan het Toon Hermans Huis meer investeren in de scholing van zijn vrijwilligers.

Het Toon Hermans Huis biedt ondersteuning aan mensen met kanker en hun familie en nabestaanden. Kostenloos kan men er terecht voor opvang en tal van activiteiten. Het huis heeft zo’n zestiog vrijwilligers en wordt ook geheel door vrijwilligers gerund.

SP-Wethouder Paul Sterk. “De vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Weert staan dicht bij de bezoekers waardoor mensen niet alleen zichzelf maar ook elkaar helpen en ondersteunen. Met dit gezamenlijke gebaar willen we als gemeenten Weert en Nederweert laten zien dat we daar heel veel waardering voor hebben”.

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier