h

Gezelligheid tijdens nieuwjaarsborrel SP

17 januari 2014

Gezelligheid tijdens nieuwjaarsborrel SP

Een dikke twintig SP’ers kwamen gisteren bij elkaar in café Aod Wieërt voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Bekenden die elkaar alweer een tijdje niet gezien hadden troffen elkaar en enkele nieuwe leden werden van harte welkom geheten.

SP fractievoorzitter Jeroen Goubet hield aan het begin van de avond een kort praatje. Terugkijkend op een jaar geleden toen de SP-leden de beslissing namen om weer mee te doen aan de raadsverkiezingen en wat er nu een jaar later allemaal gebeurt is. Een optimistische verhaal, we zijn er klaar voor!

Daarna  werd er vooral veel bijgepraat. Over politiek en ook hele andere dingen. En dat het gezellig, lang gezellig was dat laten de foto’s wel zien!

U bent hier