h

Hennie Beliën voorzitter SP afdeling Weert

19 september 2011

Hennie Beliën voorzitter SP afdeling Weert

SP Weert voorzitter Hennie BeliënHennie Beliën is de nieuwe voorzitter van de SP afdeling Weert. Hennie is 49 jaar en woont in Budel Schoot. Hennie Beliën werd onlangs door het bestuur van de SP afdeling Weert gevraagd om voorzitter te worden omdat beoogd voorzitter Bert Peterse onverwacht gemeenteraadslid wordt door het terugtreden van Jan Tak.

Hennie Beliën is al sinds 1992 lid van de SP en sinds 2002 bestuurslid van de SP afdeling Weert. Sinds die tijd is Hennie ook aanspreekpunt voor de SP-leden in de gemeente Cranendonck. Onder zijn leiding is het aantal leden in Cranendonck van slechts enkelen gegroeid tot bij veertig. Hennie was nauw betrokken bij tal van acties zowel in Cranendonck als in Weert en is daardoor een bekend gezicht in de SP afdeling.

Het bestuur van de afdeling vroeg Hennie Beliën onlangs om voorzitter te worden die hier meteen mee instemde. Het voorzitterschap van Beliën kon op veel steun rekenen tijdens een SP-ledenbijeenkomst vorige week. Hennie Beliën volgt Jeroen Goubet op die sinds het begin van dit jaar tijdelijk voorzitter was. Uiteraard blijft hij ook contactpersoon voor de leden in Cranendonck

SP-raadslid Jan Tak stopt
Nieuw bestuur SP Weert

U bent hier