h

Nieuw bestuur SP Weert

8 januari 2011

Nieuw bestuur SP Weert

Bestuur SP afdeling WeertIn een vol wijkcentrum ‘Keenter Hart’ werd donderdag door de leden van de SP afdeling Weert een nieuw bestuur gekozen. En dat nieuwe bestuur is flink verjongd.

Zo werden Michiel Fonteyn (27) en Maarten Kuiper (24) door de SP leden gekozen tot bestuurslid. Michiel gaat zich met name de aanwezigheid van de SP in de wijken organiseren. Maarten Kuiper gaat aan de slag met ROOD, de jongeren in de SP afdeling.

Daarnaast werden Paul Lempens (afdelingsvoorzitter), Jeroen Goubet (organisatiesecretaris), Henny Schappin-Vervuurt (penningmeester), Hennie Beliën (Cranendonck), Linda Haex (Nederweert) en Bert Peterse door alle leden gekozen.

stemmen!
Stemmen!

 Bert Peterse, Jeroen Goubet, Hennie Beliën, Paul Lempens, Henny Schappin (zittend), Michiel Fonteyn, Linda Haex (zittend) en Maarten Kuiper.
Het nieuwe bestuur. Van links naar rechts: Bert Peterse, Jeroen Goubet, Hennie Beliën, Paul Lempens, Henny Schappin (zittend), Michiel Fonteyn, Linda Haex (zittend) en Maarten Kuiper.

Van twee bestuursleden werd afscheid genomen. Lin Franssen gaat het na bijna tien jaar bestuurslidmaatschap wat rustiger aan doen, maar blijft volop actief in de SP. Onder andere in het coördineren van het verspreiden van folders en dergelijke.

Ook Herman Beuvens keert niet terug als bestuurlid zodat hij zijn aandacht nog meer op het werk in de gemeenteraad kan richten. Voor een goede koppeling tussen het SP bestuur en de gemeenteraad zorgt afdelingsvoorzitter en raadslid Paul Lempens.

Afscheid Lin Franssen.
Afscheid Lin Franssen.

Afscheid Herman Beuvens.
Afscheid Herman Beuvens.

Het afdelingsbestuur wordt minimaal eens per twee jaar door de SP-leden gekozen. De volgende keer ook meebeslissen? Lid worden van de SP kan al vanaf 5 euro per kwartaal!

Nieuwjaarsbijeenkomst SP druk bezocht

U bent hier