h

SP op laatste zaterdag voor verkiezingen op markt

1 maart 2011

SP op laatste zaterdag voor verkiezingen op markt

Campagne voor de Statenverkiezingen van 2011Tijdens een drukke zaterdagmarkt deelden vandaag een zestal SP'ers folders en de bekende SPonsjes uit. De reacties van de mensen waren positief.

Regelmatig spraken mensen de SP´ers aan om zich te verdiepen in de standpunten van de SP of de vraag waarom ze SP zouden moeten stemmen. Een enkele keer werd er zelfs een folder van de PVV of een andere partij geruild voor een SP-folder.

In tegenstelling tot de eerdere keren was de SP niet als enige partij te vinden op de markt. Zoals gebruikelijk lieten de andere partijen zich op de zaterdag voor de verkiezingen, en alleen ook dan, op de markt zien. Grote afwezige was de PvdA.

Rond een uur of drie waren en de sponsjes op en het begon te regenen...

Campagne voor de Statenverkiezingen van 2011 Campagne voor de Statenverkiezingen van 2011 Campagne voor de Statenverkiezingen van 2011 Campagne voor de Statenverkiezingen van 2011 Campagne voor de Statenverkiezingen van 2011

SP-ers met meer dan 130 per uur op de markt

U bent hier