h

Jeroen Goubet nieuw raadslid SP

30 maart 2011

Jeroen Goubet nieuw raadslid SP

Jeroen GoubetJeroen Goubet (25) volgt Herman Beuvens op als gemeenteraadslid voor de SP in de Weerter gemeenteraad. Goubet was voor de raadsverkiezingen in maart vorig jaar ook al korte tijd raadslid en stond als tweede op de kandidatenlijst.

Goubet vindt het jammer dat Beuvens moet stoppen met zijn raadswerk maar heeft er veel zin in om weer aan de slag te gaan.

‘Ik heb vorig jaar na de gemeenteraadsverkiezingen graag een stapje opzij gedaan omdat Jan Tak en Paul Lempens, de nummers drie en vier op de lijst veel voorkeurstemmen haalden. Herman haalde als lijsttrekker ook veel stemmen, ik als nummer twee en onbekende niet. Ik heb altijd aangegeven dat er een beroep op mij gedaan kon worden om weer als raadslid aan de slag te gaan mocht het nodig zijn. Als dat onverwachts ineens gebeurt dan geeft dat toch wel een dubbel gevoel: Leuk om voor de mensen het SP geluid in de raad te laten horen, niet leuk omdat de reden, het stoppen van Herman, erg triest is’ aldus Jeroen.

Jeroen Goubet is 25 jaar oud en woont in de Weerter wijk Keent. In het dagelijks leven werkt hij in het laboratorium bij een farmaceutisch bedrijf in Weert. Jeroen is bestuurslid van de SP afdeling Weert en sinds kort ook interim voorzitter.

Herman Beuvens stopt als raadslid

U bent hier