h

Paul Lempens (SP) in debat met Loppan Struving (VVD) over Koninginnedag in Weert

23 februari 2011

Paul Lempens (SP) in debat met Loppan Struving (VVD) over Koninginnedag in Weert

KoninginnedagSP raadslid Paul Lempens ging gisteravond tijdens een uitzending van het actualiteitenprogramma studio495 van Weert FM in debat met zijn collega raadslid Loppan Struving van de VVD. Thema van het debat was het bezoek van de Koninklijke familie aan Weert tijdens Koninginnedag later dit jaar en dan met name de kosten van het feest.

Hoewel VVD en SP verschillen over de vraag uit welke ‘potjes’ Koninginnedag betaald moet worden was er toch ook opvallend vaak overeenstemming. Zo bleek de VVD een stuk kritischer op de kosten en ook de inzet van ambtenaren in de organisatie van het feest dan tijdens menig raadsvergadering naar voren kwam.


Luister naar het fragment

Werkt het geluidsfragement niet? Luister dan hier

U bent hier