h

Koninginnedag 2011

18 maart 2018

Fanatiek SP-team bijt zich vast in Wieërter Kwis

Foto: Jeroen Goubet / SP Weert

Tussen al het campagne voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen door mag er ook tijd zijn voor ontspanning. Want de SP is een hechte club en we hebben ook lol met elkaar. Al bleek echte ontspanning eigenlijk ver te zoeken bij het Team-SP dat mee deed aan de ‘Wieërter Kwis’. Bloedfanatiek alsof gisteren winnen nog belangrijker zou zijn dan aanstaande woensdag!

Lees verder
10 februari 2012

Raad volgt SP bij financiering NOS-uitzending optocht

De Rogstaekersoptocht enkele jaren geledenDe Weerter gemeenteraad (behalve de VVD) stemde voor het SP-voorstel om de kosten van de NOS-uitzending van de Rogstaekersoptocht uit het potje voor economische structuurversterking te halen. Uit navraag van de partij bleek dat in dit potje nog ruimte is om 17.500 euro te financieren en daarom geen noodzaak aan het potje onvoorzien te komen.

Lees verder
16 april 2011

SP wil antwoorden over geheimzinne camera's Ringbaan

Sinds kort zijn er langs de Ringbaan Noord camera´s geplaatst die het verkeer in de gaten houden. Er heerst veel geheimzinnigheid rond deze camera´s omdat de politie alleen zegt dat ze 'er staan voor de veiligheid rond Koninginnedag´. De SP wil meer duidelijkheid over het doel van deze camera´s en wat ze precies registreren. De partij stelde daarom vragen aan het college van burgemeester en wethouders.

Lees verder
23 februari 2011

Paul Lempens (SP) in debat met Loppan Struving (VVD) over Koninginnedag in Weert

KoninginnedagSP raadslid Paul Lempens ging gisteravond tijdens een uitzending van het actualiteitenprogramma studio495 van Weert FM in debat met zijn collega raadslid Loppan Struving van de VVD. Thema van het debat was het bezoek van de Koninklijke familie aan Weert tijdens Koninginnedag later dit jaar en dan met name de kosten van het feest.

Lees verder
20 januari 2011

SP opent meldpunt Koninginnedag

KoninginnedagOp 30 april komt de koninklijke familie naar Weert. Een mooi stuk Weert promotie. Maar meer en meer wordt duidelijk dat de kosten en inzet van de gemeente bijzonder groot zijn. De SP wil dat het bezoek niet ten koste gaat van andere gemeentelijke taken. Daarom heeft zij al eerder de kosten willen beperken en vragen gesteld over de vrijstelling van ambtenaren. De opmerkingen over het bezoek en wat daarvoor moet wijken, blijven echter doorgaan. De SP vindt dat zij het gemeentebestuur moet controleren zodat zij niet buiten haar boekje gaat.

Lees verder
16 januari 2011

SP: betaal Koninginnedag uit promotiepot

De SP wil de kosten voor Koninginnedag niet ten koste laten gaan van andere belangrijke zaken in onze gemeente. Daarom stelt zij nogmaals voor om de kosten te betalen uit het bestaande promotiefonds.

Lees verder
9 december 2010

Vraagtekens bij grote inzet ambtenaren op 30 april

Koninginnedag 2009De koninklijke familie komt 30 april naar Weert. Gemeentelijke topambtenaren blijken nu te zijn vrijgesteld om het bezoek van de koningin te organiseren. De vrijmarkt gaat niet door. Er is onduidelijkheid over de kosten. Genoeg reden voor de SP-fractie om vragen te stellen.

Lees verder
4 november 2010

Geen steun voor voorstel SP en D66: Dek kosten Koninginnedag uit promotiefonds

Een voorstel van SP-fractievoorzitter Herman Beuvens om de kosten van het bezoek van de Koningin te beperken en te dekken uit een bestaand promotiefonds is afgewezen.

Lees verder
2 november 2010

SP positief over komst Koningin

Koninginnedag 2009De SP is verheugd over de komst van Koningin Beatrix naar onze gemeente op 30 april. Zij zal in Weert Koninginnedag vieren. Dat staat garant voor een flinke dosis Weert promotie in Nederland en een groots volksfeest.

Lees verder

U bent hier