h

SP informeert bewoners Oda langs Eindhovenseweg en Ringbaan Noord

9 juli 2010

SP informeert bewoners Oda langs Eindhovenseweg en Ringbaan Noord

odaEerder dit voorjaar deed de SP een peiling naar de geluidsoverlast op Oda. Eind april heeft de SP de bewoners hierover geïnformeerd. Omdat sommigen de brief hebben gemist, heeft de SP nogmaals de resultaten bij hen bezorgd. Bewoners kunnen indien gewenst het volledige verslag van de peiling digitaal of op papier ontvangen.

De SP heeft bewoners opgeroepen aanwezig te zijn op een informatiebijeenkomst van de gemeente over het nieuwe distributiecentrum van de Lidl op 13 juli. De gemeente Weert licht onder meer de verkeersmaatregelen toe die het gaat nemen als gevolg van de ontwikkelingen in dit gebied.

Enkele bewoners hebben aangegeven beschikbaar te zijn voor het aanbieden van de resultaten van de peiling aan de gemeente. In overleg met hen zoeken we een datum waarop het rapport kan worden aangeboden aan de wethouder. Bewoners kunnen zich melden op weert@sp.nl of via een briefje in de bus op Meerssenhoven 20. Zij dienen hierbij hun naam adres telefoonnummer en eventueel e-mail te vermelden.

Nieuwsbericht met resultaten peiling

U bent hier