h

Lempens op bezoek bij Vlaams Parlement over IJzeren Rijn

26 oktober 2009

Lempens op bezoek bij Vlaams Parlement over IJzeren Rijn

SP Tweede Kamerlid Paul Lempens uit Weert was vorige week met een delegatie van de Kamer op bezoek bij het Vlaams Parlement in Brussel. Het gesprek ging vooral over de Westerschelde, maar ook over tolheffing en de IJzeren Rijn.

Lempens: "De ontmoeting was in goede sfeer, maar over het onderwerp IJzeren Rijn werd maar kort gesproken, zo'n vijf minuten. Daarvan heb ik anderhalve minuut verbruikt om aan te geven dat na de uitspraak van de onafhankelijke deskundigen blijkt dat het verstandiger is om te werken aan een echt duurzame verbinding. Daar keek men niet raar van op en men knikte vooral."

Conclusie? "Het verhaal gaat nog lang duren. Praten is goed, begrip en realisme kweken ook. Wakker houden, zeg maar..." aldus Lempens

U bent hier