h

ROOD in de Biest

15 april 2008

ROOD in de Biest

ROOD in de BiestGisteravond trok ROOD de Biest in om langs de deur te gaan en eens te kijken wat er allemaal speelt in de wijk. Als extraatje deelden de jonge SP-ers ook het partijblad De Tribune uit aan geïnteresseerde Biestenaren.

Gewapend met vijftig tribunes trok ROOD de wijk in. Veel positieve reacties over het bezoek van ROOD, maar al pratende bleken er ook wel enkele problemen in de wijk te zijn. Problemen zoals parkeeroverlast en vernielingen na stapavonden. De Biest grenst namelijk aan het uitgaanscentrum van Weert, de Oelemarkt.

Na anderhalf uurtje waren alle Tribunes op, en had ROOD veel mensen gesproken. Een succesvolle avond die zeker snel voor herhaling vatbaar is. Natuurlijk kon een ijs van Weerts bekendste ijsbereider Huupkens op de Biest niet ontbreken, dat was wel verdiend!

ROOD in de Biest ROOD in de Biest

De website van ROOD Weert
De SP is vaker vele uurtjes in de buurtjes

U bent hier