h

Vele uurtjes in de buurtjes

11 juli 2007

Vele uurtjes in de buurtjes

wateroverlastDe ‘komkommertijd’ 's zomers is een leuke tijd om de buurt in te gaan. Mooi weer, veel mensen die vrij hebben, en politiek gezien gaat het er wat rustiger aan toe.

Gisteren was de SP in de wijk Graswinkel om huis aan huis gratis de Tribune, het partijblad van de SP, te verspreiden. De Tribunes vonden gretig aftrek, veel mensen zijn geïnteresseerd in de SP en willen er meer over weten. Net als vorige week tijdens een 'uurtje in een buurtje' in Boshoven waren de Tribunes al snel op.

De SP gaat vaak de wijken in om van mensen te horen wat er leeft. Op basis van dikke stapels papieren uit de gemeentehuizen, provinciehuizen, de Kamers, enzovoorts standpunten innemen en plannen maken, is voor de SP niet de belangrijkste manier. Zo krijg je geen écht inzicht. Actie ondernemen samen met de mensen, tussen de mensen, en vóór de mensen!

De SP was gisteren in de wijk Graswinkel te vinden

Een 'uurtje in een buurtje' op de Laurenburg onlangs

U bent hier