h

Belangengroep ‘Bereikbaar Wozoco Boshoven’ organiseert infoavond

24 maart 2008

Belangengroep ‘Bereikbaar Wozoco Boshoven’ organiseert infoavond

Logo van de Belangengroep Bereikbaar Wozoco BoshovenDe belangengroep ‘Bereikbaar Woonzorgcomplex Boshoven organiseert aanstaande donderdag een informatieavond over het te bouwen woonzorgcomplex aan de Rietstraat in Hushoven.

De avond zal gaan over de grote veranderingen die op komst zijn voor senioren en bejaarden en het belang van een wozoco in de kern van een wijk. Tijdens de avond worden 1500 protesthandtekeningen tegen een wozoco aan de Rietstraat overhandigd aan wethouder Coolen van welzijn. De 1500 handtekeningen werden vorig jaar onder de bewoners van de wijk Boshoven opgehaald.

De avond begint op donderdag 27 maart om 20.00 uur in Het Kwintet aan de Boshoverweg in Weert

Het gemeentebestuur wil een wozoco in het buurtschap Hushoven bouwen omdat er in Boshoven volgens het college van PvdA, CDA en VVD geen locaties van voldoende grootte zijn. Maar het wozoco ligt op Hushoven aan de overkant van de drukke Eindhovense weg, is vanuit Boshoven slecht bereikbaar, en ligt op grote afstand van alle voorzieningen in die wijk. De belangengroep strijdt voor één of meerdere woonzorgcomplexen in de kern van Boshoven, en wordt daarin gesteund door oppositiepartijen SP, Weert Lokaal en D66.

Zorg voor mensen van Boshoven óp Boshoven!

U bent hier