h

Rudy Nordhausen wordt nieuw raadslid SP

7 december 2006

Rudy Nordhausen wordt nieuw raadslid SP

 scorpiuscommunicatie.nlRudy Nordhausen wordt de opvolger van vertrekkend raadslid Paul Lempens in de gemeenteraad van Weert. Nordhausen zal ook zitting nemen inde commissie Welzijn (welzijn, onderwijs, cultuur, volksgezondheid en sport) namens de SP.

Op de SP-kieslijst voor de raads verkiezingen van afgelopen maart stond Nordhausen (24)op een vierde plaats. Bovendien behaalde hij 169 voorkeurstemmen, nét niet genoeg om via deze weg in de raad gekozen te worden. Met het vrijkomen van de zetel van Paul Lempens is hij de gewezen opvolger.

Eerder deze week werd bekend dat het fractievoorzitterschap naar zittend raadslid Herman Beuvens overgaat.

Rudy Nordhausen is momenteel lid van het SP-bestuur en voorman van ROOD Weert, de plaatselijke tak van de jongerenafdeling van de SP. Naast de SP houdt Nordhausen zich bezig met dierenrechten, muziek en de werkgroep "Voor Iedereen", een werkgroep die zich inzet voor mensen die het wat minder hebben en dan speciaal rondom kerst.

U bent hier