h

Leden bespreken programma en lijst

11 september 2006

Leden bespreken programma en lijst

Op 7 september bogen de Weerter SP-leden zich over het conceptprogramma en de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ook werden de afgevaardigden namens Weert gekozen voor de regioconferentie en het congres waar definitief het programma wordt besproken en vastgesteld.

Onder de leden waren er discussies over onder andere kinderopvang, preventie in de zorg, kernenergie, het referendum en dierenwelzijn. Een uitgebreid verslag is verstuurd naar de landelijke programmacommissie die naar aanleiding van alle opmerkingen een Nota van Wijzigingen maakt. De afgevaardigden van Weert voor de regioconferentie zijn Diny Nagel en Linda Haex (Nederweert), Jeroen Goubet, Rudy Nordhausen, Angela Geurts en Mart Knippels. Paul Lempens is aanwezig vanuit zijn functie als regiobestuurder.

Jan Marijnissen presenteert het concept-verkiezingsprogramma van de SP in Den Haag.

Het concept-programma Een beter Nederland voor hetzelfde geld (PDF, 1,7MB)

Bekijk de kandidatenlijst

U bent hier