h

SP-leden tonen zich betrokken

13 februari 2006

SP-leden tonen zich betrokken

In de afgelopen maanden hebben SP-medewerkers Ellen, Yvonne, Anke, Lin, Herman, Jos, Rudy en Paul een honderdtal ondersteunende SP-leden in Weert opgebeld en ondervraagd. Veel van deze leden verspreiden folders in de eigen buurt en zijn op deze manier actief voor de partij.

Deze groep SP’ers is betrokken, zij het op afstand, en geven de afdeling en fractie gemiddeld het cijfer 8. De leden zijn van mening dat de afdeling op dezelfde weg moet doorgaan. In de campagne moet er vooral aandacht worden gevraagd voor sociale woningbouw en sociale rechten. Velen vinden het bestaan van een voedselbank een schande in deze tijd.
Daar waar leden aangeven graag een gesprek te hebben over de mogelijkheden om actief te worden voor de SP, is of wordt er contact opgenomen. Natuurlijk kunt u ook altijd zelf even bellen naar 544977 of mailen naar weert@sp.nl

Bij de belronde bleek dat er meerdere leden van telefoonnummer zijn veranderd. Hierdoor is het lastiger om contact te onderhouden. Het verzoek is om bij wijzigingen altijd ook de afdeling te informeren.

U bent hier