h

Politiek café zondag 12 februari in teken van verkiezingen

5 februari 2006

Politiek café zondag 12 februari in teken van verkiezingen

Op zondagmiddag 12 februari a.s. wordt in Muziekcentrum de Bosuil op sportcomplex Boshoven het derde Weerter politiek café gehouden. Dit café staat geheel in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen op dinsdag 7 maart a.s. De presentatie is door Peter de Kievit en Karin Peeters. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

In het politiek café worden geen dossiers behandeld of programma's vergeleken. Wel worden kandidaten geinterviewd die in 2002 uitkwamen voor een andere partij. Wat was voor hen de reden om van partij te wisselen? Met de lijsttrekkers of hun vervanger wordt gediscussieerd over politiek en integriteit. De Weerter VVD spreekt een column uit.

De partijen wordt verder gevraagd een stemadvies te geven voor het geval zij door onvoorziene omstandigheden niet aan de verkiezingen hadden kunnen deelnemen. Welke partij heeft de voorkeur en op welke partij zouden de kiezers het beste niet kunnen stemmen?

Ook wordt nog even stil gestaan bij de onlangs gehouden Kerstpakkettenactie van enkele jonge Weertenaren. Zoals gebruikelijk in het politiek café krijgen de aanwezigen in de zaal volop de gelegenheid met de gasten en met elkaar in discussie te gaan.

De culturele noot wordt deze keer verzorgd door het muziekduo Roos en Merijn.

Tot zondag!

U bent hier