h

Verkiezingen kamer 2017

27 maart 2017

Optimisme over de toekomst

Foto: Nico van de Bent / SP Weert

Met de Kamerverkiezingen achter de rug en de gemeenteraadsverkiezingen over één jaar voor de boeg ging de SP een dagje ‘op de hei’ zitten. Een deel van het bestuur, de gemeenteraadsfractie en wethouder Sterk bogen zich in het Natuur en Milieucentrum in De IJzeren Man over de verkiezingsuitslag, de lessen die daaruit getrokken kunnen worden en hoe het komende jaar tot de raadsverkiezingen ingevuld gaat worden.

Lees verder
18 maart 2017

Ook als er geen verkiezingen zijn

Foto: Nelleke Snijders

Ondanks de regen heeft de SP in Weert vandaag haar gezicht laten zien op de jaarlijkse paardenmarkt. Door dat slechte weer waren er aanzienlijk minder bezoekers bij ‘goed weer’ edities. Toch weerhield dat de vrijwilligers van de SP niet om het gesprek met de bezoekers aan te gaan over de uitslag van de verkiezingen.

Lees verder
17 maart 2017

Hoe koos Weert?

Net zoals na afloop van voorgaande verkiezingen maakt de SP een uitgebreide analyse van het stemgedrag van de Weertenaar.

Foto: Onbekend
Lees verder
16 maart 2017

Teleurstellende landelijke uitslag voor SP, Weert valt mee

Foto: Jeroen Goubet / SP Weert

Zowel landelijk als lokaal verliest de SP licht bij de Tweede Kamerverkiezingen. Dat is jammer want er werd door de socialisten op winst gehoopt. Maar ondanks een klein verlies is de SP in Weert voor het eerst wel overtuigend de grootste partij op links en de grootste progressieve partij.

Lees verder
15 maart 2017

Goedemorgen mevrouw, een stemadvies...

Foto: Nelleke Snijders / SP Weert

Zes SP’ers stonden vanmorgen in alle vroegte bij het treinstation om mensen op de verkiezingsdag een stemadvies mee te geven: stem SP! Uiteraard was ook Weerter kandidaat Kamerlid Bert Peterse van de partij.

Lees verder
14 maart 2017

Buurten met Bert in Keent

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Op de avond vóór de verkiezingen was de SP tien man (en vrouw) sterk in de wijk Keent te vinden. Deur aan deur werd er aangebeld om een foldertje te geven en vaak ook een praatje te maken. Opvallend veel sympathieke reacties en opvallend veel mensen die aangaven SP te gaan stemmen.

Lees verder
13 maart 2017

Mooi weer, vriendelijke mensen en goede vragen!

Foto: Nelleke Snijders / SP Weert

Op de eerste dag van het jaar die ècht lenteachtig voelde ging de SP zondag op een nieuwe manier het gesprek aan met de Weertenaren. In het stadspark werd een kleine ‘huiskamer’ neergezet waar mensen op een ongedwongen een praatje konden maken met kandidaat Kamerlid Bert Peterse en andere SP’ers. De mensen die een bezoekje brachten stelden enkele goede vragen.

Lees verder
11 maart 2017

Plak de macht!

Foto: Nico van den Bent / SP Weert
Niet alleen de zon liet zich vandaag zien, de SP ook! Gewapend met flyers, posters, SP jassen en een dosis goede zin waren de socialisten ook op de laatste zaterdag voor de verkiezingen actief op de markt in Weert!
Lees verder
9 maart 2017

Aanstaande zondag Politiek In Het Park

Foto: Jeroen Goubet / SP Weert

Komende zondag 12 maart gaat de SP op een nieuwe manier het gesprek aan met de Weertenaren. Zoals wellicht bekend staan de socialisten vaak met een kraampje op de Weerter weekmarkt – ook als er geen verkiezingen zijn – en worden mensen deur aan deur in de buurten bezocht. Met ‘Politiek In Het Park’ wil de SP op een ongedwongen manier het gesprek aangaan. Erachter komen waar de SP voor staat, vragen stellen, discussiëren, of gewoon gezellig een praatje maken, alles mag.

Lees verder
9 maart 2017

Weerter politieke partijen organiseren gezamenlijke uitslagenavond

Foto: Jeroen Goubet / SP Weert

De Weerter afdelingen van D66, SP en VVD organiseren gezamenlijk een uitslagenavond tijdens de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen. Iedereen is op 15 maart aanstaande welkom in De Soos.

Lees verder

Pagina's

U bent hier