h

Weerter politieke partijen organiseren gezamenlijke uitslagenavond

9 maart 2017

Weerter politieke partijen organiseren gezamenlijke uitslagenavond

Foto: Jeroen Goubet / SP Weert

De Weerter afdelingen van D66, SP en VVD organiseren gezamenlijk een uitslagenavond tijdens de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen. Iedereen is op 15 maart aanstaande welkom in De Soos.

Na weken van verkiezingscampagnes is de keus volgende week woensdag ook aan de Weertenaar. Hoeveel zetels behalen de partijen? Wie wordt de grootste? Hoe ziet de uitslag er in Weert uit? Dit soort vragen zullen ongetwijfeld centraal staan als de uitslagen langzaam binnen druppelen.

De Weerter politieke partijen verzamelen zich bij De Soos (Markt 9 in Weert) en volgen samen de uitslagen. Onder het genot van een drankje is iedereen vanaf 20:30 uur welkom. De toegang is gratis, drank is voor eigen rekening maar voor hapjes wordt gezorgd.

U bent hier