h

Aanstaande zondag Politiek In Het Park

9 maart 2017

Aanstaande zondag Politiek In Het Park

Foto: Jeroen Goubet / SP Weert

Komende zondag 12 maart gaat de SP op een nieuwe manier het gesprek aan met de Weertenaren. Zoals wellicht bekend staan de socialisten vaak met een kraampje op de Weerter weekmarkt – ook als er geen verkiezingen zijn – en worden mensen deur aan deur in de buurten bezocht. Met ‘Politiek In Het Park’ wil de SP op een ongedwongen manier het gesprek aangaan. Erachter komen waar de SP voor staat, vragen stellen, discussiëren, of gewoon gezellig een praatje maken, alles mag.

Foto: onbekend / SP
Kandidaat SP-Kamerlid Bert Peterse; ‘Meer dan ooit zweven mensen één week voor de verkiezingen nog. Men heeft vaak al bepaald in welke ‘richting’ de stem zal gaan, links, rechts, progressief, groen, maar nog niet precies naar welke partij. Veel mensen hebben nog vragen, maar willen ook hun verhaal of persoonlijke ervaring kwijt. Graag wil ik naar deze mensen luisteren en welke ideeën in Weert leven om Nederland beter te maken. Dat doen we persoonlijk en gezellig in het park. Een mooie plek om tussen de zondagse stadse wandeling even langs te komen.’

Politiek In Het Park begint om 15:00 op het kleine grasveld in het Stadpark (tegenover Huupkens IJs). De weersvoorspelling is zonnig en lenteachtig maar mocht het toch regenen dan wordt er voor een grote partytent gezorgd. Tot zondag!

U bent hier