h

'Voorrondes Nu of Nooit 2011 niet in De Bosuil'

3 november 2010

'Voorrondes Nu of Nooit 2011 niet in De Bosuil'

De SP Weert wil dat het college bekijkt of het toch mogelijk is de voorrondes van talentenjacht Nu of Nooit 2011 in De Bosuil te laten plaatsvinden. De Stichting Popmuziek Limburg (SPL) maakte onlangs bekend waar de voorrondes van de editie 2011 worden gehouden. De Bosuil was afgevallen als podium voor Nu of Nooit, waarbij gestreden wordt om een plekje op Pinkpop.

Een artikel in Dagblad De Limburger van dinsdag 2 november 2010.

De SP-fractie vraagt het college in overleg te gaan met de stichting, andere podia en de provincie om De Bosuil toch als voorrondelocatie te laten fungeren. 'De gemeente heeft enorm geïnvesteerd in realisatie en instandhouding van De Bosuil', schrijft de SP. De gemeente kon gisteren niet ingaan op de vragen.

Voorzitter van de SPL, Herman van Asselt, stelt dat geen enkel podium gegarandeerd is van een voorronde. "We zijn er voor de hele provincie. Dat De Bosuil er volgend jaar niet bij zit, wil niet zeggen dat nooit meer een voorronde in Weert gehouden wordt." De voorzitter zegt morgenavond nog in conclaaf te gaan met het voltallige bestuur. "Dit staat zeker op de agenda."

SP wil voorrondes 'nu of nooit' in de Bosuil houden

U bent hier