h

Opening SP-cafe

26 augustus 2012

Opening SP-cafe

De verkiezingscampagne is begonnen. Al gaat de SP al het hele jaar door de buurten van Weert in, nu staat de partij ook op zaterdag in de stad. Als nieuw campagnemiddel is het cafe De Beatrix aan het Bassin omgedoopt tot SP-cafe.

De Beatrix aan het Bassin is tot de verkiezingen het SP-Cafe

Tot aan de verkiezingen kunnen mensen in het SP-caf? informatie krijgen, een raamposter of partijprogramma ophalen. Op 25 augustus was de offici?le opening. Hiervoor was kandidaat-kamerlid nummer 17 Michiel van Nispen aanwezig.

Ook in Weert is veel sympathie voor de SP, veel mensen nemen de folder aan en geven aan op Roemer te gaan stemmen. Bij de opening van het SP-cafe vertelde Van Nispen nog eens waar de SP voor staat: solidair de crisis uit, niet met een botte bijl bezuinigen, maar verstandige maatregelen nemen. Ook waarschuwde hij de aanwezigen dat de komende tijd nog veel met modder zal worden gegooid naar de SP. Dat is alleen maar een teken dat de SP er toe doet en in de campagne mensen te motiveren op de SP te stemmen. De peilingen zijn goed, maar woensdagmorgen 12 september moet dat nog wel worden omgezet in een echt resultaat.

U bent hier