h

Weerter SP-leden bespreken de staat van de partij

15 november 2019

Weerter SP-leden bespreken de staat van de partij

Vanavond hebben de leden van de SP afdeling Weert gesproken over het tweede stuk voor het landelijk partijcongres. Ze deden dat in wijkcentrum Keenter Hart.

 

Het stuk is door de leden goed ontvangen, het is een leesbaar en duidelijk stuk dat enthousiasme bij de aanwezigen oproept. Enkele wijzigingen blijven gewenst en werden door de hele vergadering gedragen. Deze zullen als drie korte voorstellen worden ingediend. Regiovertegenwoordiger Stefan Hugues uit Venlo was aanwezig om toelichting te geven.

 

Aan het eind van de vergadering werden de stemmen uitgebracht op de kandidaat-voorzitters en partijbestuursleden. Door de duidelijke uitleg van organisatiesecretaris Nico van den Bent waren alle stemmen geldig. De resultaten werden doorgegeven aan de landelijke partij, zodat de Weerter uitslag tezamen met die van de andere afdelingen leidden tot een totaal uitslag dat op 14 december bekend wordt gemaakt.

U bent hier