h

Steun van SP-Weert voor CAO ziekenhuismedewerkers

18 november 2019

Steun van SP-Weert voor CAO ziekenhuismedewerkers

Foto: Nico van den Bent / SP Weert
Maandagmorgen half zeven, personeelsingang SJG ziekenhuis Weert. Een ploegje van de lokale SP afdeling post bij de deur om medewerkers die woensdag actie gaan voeren voor een goede cao, te steunen. Ze delen een flyer uit. Zorgmedewerkers en ondersteunend personeel kunnen de actie van de SP waarderen.

John Janssen, bestuurslid SP-Weert: 'De reacties waren overwegend positief. Van "dankjewel", "goed dat jullie er zijn" tot "hier wordt ik blij van". Slechts een enkeling nam geen folder aan.

Samen met Ton, Gerard en Gerard ging John door tot de laatste medewerkers waren binnengedruppeld. De verwachting is dat een overgrote meerderheid van de medewerkers woensdag meedoet aan de actie van de vakbonden.

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

U bent hier