h

De SP verdient beter! Kom ook naar de ledenvergadering 25 oktober

9 oktober 2018

De SP verdient beter! Kom ook naar de ledenvergadering 25 oktober

Op donderdag 25 oktober vindt een ledenvergadering van de SP Weert plaats. De reden voor deze ledenvergadering is dat twee raadsleden en de wethouder hun eigen partij willen beginnen. Zij geven aan niet meer de strijd in Weert aan te willen gaan namens de SP en de volksvertegenwoordigers hebben zich maandenlang niet aan de gemaakte afspraken met betrekking tot onze solidariteitsregeling gehouden.

Secretaris SP Weert Mathijs Fiddelaers: ‘We zijn verbijsterd en voelen ons bedonderd. We hebben nooit eerder van deze mensen gehoord dat er een serieus probleem was. De twee raadsleden werden een half jaar geleden op de naam van onze partij gekozen. En nu dit. De SP verdient zoveel beter, daarom scheiden nu onze wegen.’

Op de ledenvergadering geeft het afdelingsbestuur uitleg over deze situatie en wordt er besproken hoe we nu verder gaan met de SP in Weert. Ook zullen we op deze bijeenkomst spreken over de verkiezingen voor de Provinciale Staten in maart 2019, want onze strijd gaat door. De ledenvergadering vindt plaats in het Keenterhart in Weert (St. Jozefskerkplein 3). We starten om 19.30 uur. Alle leden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom.

U bent hier