h

Op de markt. Zoals altijd.

3 februari 2018

Op de markt. Zoals altijd.

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Ondanks het gure weer was de SP vandaag weer op de weekmarkt te vinden. De partij gaat graag in gesprek met mensen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Maar waar andere partijen waarschijnlijk alleen in de weken na carnaval op straat te vinden zijn is de SP er altijd!

Er waren veel positieve reacties te horen op de markt. Over de SP en over Weert. Met beiden gaat het goed! De SP is dan ook trots dat ze vier jaar lang de gemeente heeft mogen besturen  Maar de grootste successen worden behaald buiten de raad. Op straat. Met of zonder ondersteuning van de SP.

En daar gaat ook de krant over die de SP vandaag uitdeelde.

Uiteraard gingen de gesprekken vooral over wat er beter en anders moet in Weert. De SP neemt die tips serieus en gaat er ook mee aan de slag. Dus stem op 21 maart op een partij waar je op 22 maart ook nog wat aan hebt!

U bent hier