h

Eerst de ongezouten mening, dan tafeltennissen

25 februari 2018

Eerst de ongezouten mening, dan tafeltennissen

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Koud was het vandaag tijdens de koopzondag. De politieke partijen in Weert die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen startten hun campagne. Sommigen zelfs met een campagnehuis. De SP niet. De SP voert altijd campagne, gisteren nog...

Gekleed in dikke warme rode jassen werd er een folder uitgedeeld waarin stond wat de SP in de afgelopen jaren gedaan heeft. Want beloften zijn mooi, resultaten zijn beter. Uiteraard met de belofte om ons stinkende best te doen daarmee door ter gaan. Die boodschap werd gewaardeerd door het winkelend publiek.

En gezegd moet ook worden dat die resultaten niet alleen door de SP maar samen met de VVD en Weert Lokaal geboekt zijn. Tijdens het folderen werd dan ook even een bezoekje gebracht aan de campagnehuizen van die twee partijen. Bij de VVD werd door SP’er Nico van den Bent en VVD’er Mounir zelfs een potje tafeltennis gespeeld. Zo kan het ook!

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Foto: Nico van den bent / SP Weert

U bent hier