h

Gaat de nieuwe Weerter promofilm over iedereen?

12 januari 2018

Gaat de nieuwe Weerter promofilm over iedereen?

Met veel enthousiasme werd afgelopen week tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente een nieuwe promofilm over Weert gepresenteerd. Het doel: Laten zien dat Weert een geweldige gemeente en stad voor iedereen is. Maar blijkt dat uit het filmpje?

SP raadslid Bert Peterse zet daar toch wat vraagtekens bij. ‘Het nieuwe filmpje moet vooral een goed gevoel oproepen maar waarom ook niet mensen zonder werk of in armoede in beeld? Tellen deze mensen niet mee in Weert?’

Vooral omdat de gemeente naar aanleiding van deze opmerking geen commentaar wil geven gaat de SP vragen stellen tijdens de Commissievergadering Inwoners aanstaande dinsdag.

De SP wil dat er een realistisch beeld van het leven in Weert geschetst wordt. ‘Is men zich bewust van dit beeld? En op welke wijze gaan we een realistischer beeld van het leven in Weert schetsen?’, aldus Peterse in een vraag aan College van burgemeester en Wethouders.

U bent hier