h

SP geschokt door aanval op voorman Belgische zusterpartij

1 mei 2017

SP geschokt door aanval op voorman Belgische zusterpartij

Foto: onbekend / www.pvda.be

De SP Weert heeft geschokt kennis genomen van het nieuws dat het Belgische parlementslid en voorman van onze Belgische zusterpartij PVDA/PTB Raoul Hedebouw is aangevallen en neergestoken tijdens zijn 1 mei-toespraak in Luik. Gelukkig is Hedebouw slechts licht gewond geraakt maar dat hij is aangevallen is uiteraard op geen enkele manier goed te praten.

Deze laffe daad tegen een man die zich met hand en tand inzet voor een sociale samenleving is een aanval op onze democratie. Hedebouw heeft zelf al gereageerd met de woorden dat er “meer nodig is om ons het zwijgen op te leggen”.

De SP Weert wil hierbij onze kameraden van de PVDA/PTB en natuurlijk vooral Raoul Hedebouw en zijn naasten veel sterkte toewensen.

Reactie toevoegen

U bent hier