h

Bij het overlijden van Peter de Kievit

13 mei 2017

Bij het overlijden van Peter de Kievit

Foto: onbekend / Facebookpagina Peter de Kievit

Bedroefd heeft de SP Weert kennis genomen van het overlijden van Peter de Kievit. Peter was jarenlang en tot recent actief voor de SP in Weert. Ook was hij betrokken bij tal van andere Weerter maatschappelijke verenigingen en organisaties.

Peter heeft een lang gevecht tegen een vreselijke ziekte verloren. Hij was overigens heel openlijk over dit gevecht en behield steeds goede hoop op genezing. Helaas is hij gisteren op 61 jarige leeftijd overleden.

Bestuur en fractie van de SP afdeling Weert wensen familie en vrienden, in het bijzonder zijn steun en toeverlaat zoon Nick, veel sterkte toe met dit verschrikkelijke verlies.

Reacties

Wij wensen Nick en familie heel veel sterkte en troost bij elkaar.gecodoleerd.

Reactie toevoegen

U bent hier