h

Pak de macht in Boshoven!

25 februari 2017

Pak de macht in Boshoven!

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Gewapend met opvallend felgekleurd campagnemateriaal gingen de leden van de SP in Weert de wijk Boshoven in. De actie was vooral bedoeld om gesprekken te voeren met de bewoners over de belangrijkste verkiezingsthema’s dit jaar. Daarnaast werden er ook stemmagneetjes uitgedeeld met de boodschap: ‘NIET STEMMEN = RUTTE STEUNEN’.

Rond zes uur in de avond verzamelden de campagne voperende SP leden zich aan de Kaldenbroek in Weert. Op de verzamellocatie werd een korte briefing gehouden, het campagnemateriaal werd verdeeld en het #PakDeMacht team ging op pad.

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Veel mensen waren in voor een gesprek en waren heel positief over de komst van de Weerter SP leden. Er werden dan ook gesprekken aangeknoopt over de meest uiteenlopende onderwerpen. De AOW, huren, lonen, leenstelsel, zorgstelsel, maar ook persoonlijke verhalen van mensen. Veel mensen zien de empathie en solidariteit binnen de maatschappij afnemen en dat gaat ze niet in de koude kleren zitten.

‘Als mensen de zekerheid wordt afgenomen, nemen empathie en solidariteit af. Dat moeten we herstellen.’’ Aldus Emile Roemer tijdens het RTL Debat op zondagavond 26 januari.

De komende tijd zal het campagneteam van de SP-afdeling in Weert  campagne blijven voeren voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart aanstaande. Maar de socialisten blijven daarna niet stilzitten want de SP is een partij waar je op 16 maart ook nog wat aan hebt. De SP gaat Nederland laten zien dat het socialer kan, het liefst vanuit de regering!

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

Foto: Ibrahim Doslu / SP Weert

U bent hier