h

Tropische marktactie brengt steunbetuigingen voor Nationaal Zorgfonds richting 110.000

27 augustus 2016

Tropische marktactie brengt steunbetuigingen voor Nationaal Zorgfonds richting 110.000

Foto: Mathijs Fiddelaers / SP Weert

Weerter SP’er die het landelijke initiatief voor de invoering van een Nationaal Zorgfonds omarmen haalden vandaag opnieuw steunbetuigingen op tijdens de Weerter weekmarkt. De steun voor dit initiatief is inmiddels massaal. De teller staat al boven de 100.000.

Onder het winkelend publiek werden er zo’n dertig steunbetuigingen opgehaald. Door de warmte was er in vergelijking met eerdere acties wat minder animo. Maar de terrasjes in Weert zaten vol en dus werd het werkterrein snel verlegd. En dat leverde ook de nodige steunbetuigingen op.

Foto: Mathijs Fiddelaers / SP Weert

Zo’n 160 mensen in Weert hebben hun steun inmiddels uitgesproken. En dat betekend vaak niet alleen een handtekening zetten. Het is ook mogelijk om de actie zelf uit te breiden door vrienden en familie om ondersteuning te vragen.

Ook in Weert willen mensen een Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico. Néé tegen marktwerking en dikke winsten voor de zorgverzekeraars en ja tegen de zekerheid van goede en complete zorg voor iedereen. Ondersteunen kan via www.nationaalzorgfonds.nl

Foto: onbekend / nationaalzorgfonds.nl

U bent hier