h

Wethouder Sterk feliciteert Weerter olympiër

17 juli 2016

Wethouder Sterk feliciteert Weerter olympiër

Foto: Sjoerd van Hoof / weertdegekste.nl

De wethouders Sterk en Gabriëls feliciteerden vanmiddag Vera van Pol met haar kwalificatie voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Turnster Van Pol uit Tungelroy werd door de Stichting Gaan Voor Goud en beide wethouders in het zonnetje gezet.

De bijeenkomst in De Soos werd georganiseerd door Gaan Voor Goud. Van Pol kreeg van de stichting 250 euro ‘zakgeld’ uitgereikt. Ook kreeg ze postkaarten met daarop haar beeltenis die ze bijvoorbeeld vanuit Rio aan donateurs van de stichting kan versturen.

Wethouder Sterk wenste haar heel veel succes namens de gemeente Weert tijdens de Olympische Spelen. Deze vinden tussen 5 en 21 augustus plaats in het Braziliaanse Rio de Janeiro.

Foto: Sjoerd van Hoof / weertdegekste.nl

Foto: Sjoerd van Hoof / weertdegekste.nl

Foto: Sjoerd van Hoof / weertdegekste.nl

U bent hier