h

SP doneert feestneuzen aan goed doel

10 september 2015

SP doneert feestneuzen aan goed doel

Foto: Dokter Joe-Hoe / Dokter Joe-Hoe

SP commissielid Nico van den Bent doneerde eerder deze week een hele doos rode feestneuzen aan Dokter Joe-Hoe. Dokter Joe-Hoe is actief in het Sint Jans Gasthuis en vrolijkt kinderen op die in het ziekenhuis verblijven. Het gebaar werd erg gewaardeerd.

De neuzen kwamen boven water in de opslagruimte van de SP. Ze waren een tijd terug overgebleven na een marktactie tijdens de carnavalstijd. Nico van den Bent hoefde niet lang na te denken over een goede bestemming ´Super! Deze ga ik fijn in de cadeautjes kisten doen en uitdelen op de afdeling. Ik heb vandaag al een paar vrolijke neuzen eh.....snoetjes gezien. Bedankt voor deze leuke verrassing,´ zo reageerde Dokter Joe-Hoe op haar facebookpagina.

De SP hoopt dat er vele zieke kinderen met een feestneus blij gemaakt kunnen worden!

 

 

U bent hier