h

De buurten in!

4 maart 2015

De buurten in!

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Nu de dagen langer worden gaat de SP ’s avonds weer de buurten in! Als enige partij in Weert belt de SP huis aan huis aan om een praatje te maken met de mensen en erachter te komen wat er speelt in de wijken en dorpen.

Gisteren en eergisteren werd de wijk Keent aangedaan. Naast het maken van een praatje deelden de socialisten ook magneetjes uit  in de vorm van de SP-tomaat. Daarmee kunnen de stempassen voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen duidelijk in het zicht op de koelkast geplakt worden.

Want de verkiezingen zijn niet populair. Het kost vaak enige overtuigingskracht om mensen uberhaupt te bewegen om te gaan stemmen. Maar de reacties op de SP aan de deur waren gisteren en eergisteren zonder uitzondering positief.

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Maandag werd naderhand nog even iets gedronken in het wijkgebouw Keenterhart. Daar hield de PvdA een bijeenkomst, haar eigen interpretatie van ‘de buurt in gaan’. Men was verrast door de ‘rode jassen’ die binnen kwamen lopen en er werd nog even een praatje gemaakt.

In de aanloop naar de verkiezingen maar ook zeker daarna is de SP weer regelmatig in de buurt te vinden.

U bent hier