h

2500 keer SP

13 maart 2015

2500 keer SP

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Al 2500 huishoudens in Weert kregen in de afgelopen dagen bezoek van de SP. De SP gaat deze week iedere avond huis aan huis langs de deuren in de Weerter wijken en dorpen.

‘We zijn al in Keent geweest, Leuken en Groenewoud, afgelopen maandag zelfs met acht man sterk. We hadden 2000 koelkastmagneetjes besteld maar die zijn ruimschoots op. We verwachten nog voor het weekend een nieuwe lading. Want uiteraard zijn we zaterdag op de paardenmarkt te vinden waar SP lijsttrekker Daan Prevoo ook nog even langskomt!'aldus bestuurslid Nico van den Bent.

Aanstaande woensdag zijn de Provinciale Statenverkiezingen. De SP verwacht ook in Weert een mooie uitslag te gaan behalen. Want een grote SP in de provincie en de Eerste Kamer is het beste recept voor meer sociaal en om dit kabinet naar huis te sturen. Reken af!

U bent hier