h

Reken af!

27 februari 2015

Reken af!

Foto: Nico van den Bent / SP Weert

Deze week plaatste de SP weer haar verkiezingsborden tegen diverse (lantaarn)palen in Weert. Op 18 maart aanstaande vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. De boodschap is duidelijk. Reken af!

Stemmen op de SP op 18 maart is om drie redenen de moeite waard. Ten eerste omdat een grote SP in de Provincie  de enige garantie voor sociaal beleid is in de komende jaren. En omdat de leden van de Provinciale Staten de Eerste Kamer kiezen kan een grote SP er daar voor zorgen dat de regering en haar gedoogpartijen de meerderheid verliezen. Slechte voorstellen kunnen dan tegengehouden worden. Dat is twee. De derde reden is dat het kabinet daardoor in grote problemen raakt en hopelijk tot de ontdekking komt dat het uitgeregeerd is.

Foto: Eric Raemaekers / SP Weert

Foto: Nico van den Bent / Eric Raemaekers / SP Weert

SP-bestuurslid en commissielid Nico van den Bent: ‘Erg leuk om de hele gemeente door te crossen en overal de borden te plaatsen. Hier en daar op een ludieke plek of op een ludieke manier. In de middenberm van de Wilhelminasingel bijvoorbeeld prijkt de SP-slogan ‘reken af’ bijvoorbeeld tussen twee verkiezingsborden van andere partijen.

Er staan vier Weertenaren op de Provinciale SP-lijst. Bestuurslid Eric Raemaekers, oud bestuurslid Riya Geboers, fractievoorzitter in de gemeenteraad Jeroen Goubet en wethouder Paul Sterk. Lijsttrekker is Daan Prevoo uit Munstergeleen.

Foto: Nico van den Bent / Eric Raemaekers / SP Weert

Foto: Nico van den Bent / Eric Raemaekers / SP Weert

U bent hier