h

Duizenden handtekeni​ngen spoedzorg op Weerter markt

30 juni 2014

Duizenden handtekeni​ngen spoedzorg op Weerter markt

Zaterdag hebben vrijwilligers van het comité Behoud eerste hulp Weert, Cliëntenraad SJG en meerdere politieke partijen uit Weert en Cranendonck op de Weerter weekmarkt 3583 handtekeningen opgehaald voor het behoud van de spoedzorg in de regio Weert. Ook bij de open dagen van het nieuwe stadhuis stonden bezoekers in de rij om te tekenen.

Initiator Paul Lempens: 'Een geweldig resultaat, mensen zijn echt boos en bezorgd en willen niet dat deze belangrijke zorg verdwijnt.' Het aantal handtekeningen zal nog oplopen, mensen kunnen nog tot 1 juli tekenen in de hal van het ziekenhuis, in het stadhuis in Weert en Nederweert, online via petities.nl en op andere plaatsen in de regio.

Afgelopen vrijdag tekende ook de Limburgse Commissaris van de Koning, Theo Bovens de petitie tijdens de opening van het nieuwe stadhuis.

De handtekeningen worden op 11 juli aangeboden aan een of meerdere Tweede Kamerleden.

U bent hier