h

Arjen Lobregt vervangt Angela Geurts in SP-fractie

29 mei 2014

Arjen Lobregt vervangt Angela Geurts in SP-fractie

SP raadslid Angela Geurts verlaat tijdelijk de Weerter gemeenteraad omdat ze binnenkort zal bevallen van haar tweede kindje. Ze wordt vervangen door Arjen Lobregt, nummer vijf op de kandidatenlijst van de SP.

Angela maakt geen gebruik van het zwangerschapsverlof. ‘Bij een zwangerschapsverlof zouden zowel mijn vervanger als ikzelf een raadsvergoeding krijgen terwijl ik me niet bezig kan houden met het raadswerk. Dat vindt ik niet juist en bovendien kost het extra geld. Daarom kies ik ervoor om de raad tijdelijk te verlaten. Ook kan ik op deze manier zelf bepalen voor hoe lang dat zal zijn,‘ aldus Geurts.

Arjen Lobregt (1976) is een nieuw talentvol gezicht in de SP. Hij werd in 2012 lid van de partij en volgde afgelopen zomer al de landelijke SP cursus ‘lokale politiek’ om klaargestoomd te worden tot raadslid. Hij is sinds die tijd een vast onderdeel van het team dat de raadsfractie ondersteund. Arjen komt uit Zaltbommel, is elektrotechnicus bij een bekend bedrijf in Veldhoven en woont in de Weerter wijk Keent. Hij zal tijdens de eerstvolgende raadsvergadering op 9 juli aanstaande geïnstalleerd worden.

U bent hier