h

De SP komt naar je toe!

8 maart 2014

De SP komt naar je toe!

Geen campagnehuizen, geen scootertjes, dikke kans dat de SP de komende dagen bij jou aan de deur staat!

SP lijsttrekker Jeroen Goubet. ‘Met tientallen SP’ers gaan we de komende dagen in ieder geval deur aan deur langs in grote delen van Leuken, Boshoven, Fatima, Groenewoud, Graswinkel en Keent. We doen dat ook als er geen verkiezingen zijn maar juist in verkiezingstijd is het belangrijk om te laten zien wat we samen met de mensen binnen en vooral buiten de gemeenteraad al hebben kunnen bereiken! Wij luisteren graag naar wat de mensen dwars zit. We kunnen niet bij iedereen aanbellen, maar uiteraard krijgt heel Weert en krijgen ook alle dorpen ons krantje in de bus.’

Daarnaast zal de SP tot aan de verkiezingen en ook de zaterdag nà de verkiezingen op de Weerter weekmarkt en bij de winkelcentra in diverse wijken te vinden zijn waaronder vandaag. ‘Er komen nog wat ludieke acties, maar dat ziet iedereen vanzelf. En nee, ik ga geen scooter kopen’ aldus Jeroen Goubet.

Tijdens de verkiezingsavond organiseert de SP een verkiezingsfeest in café Aod Wieërt aan het Bassin in Weert. Iedereen is vanaf 20.00 uur welkom.

U bent hier