h

SP verspreidt jaarkrant in heel Weert

13 januari 2014

SP verspreidt jaarkrant in heel Weert

Waar andere partijen beloftes maken laat de SP zien wat ze het afgelopen jaar gedaan heeft. In de jaarkrant die deze week door heel Weert verspreidt wordt laat de SP zien dat het meeste resultaat voor de mensen met de mensen op straat geboekt kan worden.

Op de voorkant van de krant is allereerst een interview te vinden met Angela Geurts, sinds een jaar raadslid voor de SP. Ze verteld onder andere dat ‘de SP de kracht heeft om mensen te mobiliseren’. En dat dit inderdaad zo is bewijst een greep uit alles wat de SP in Weert in 2013 deed aan de binnenkant van de krant.

Maar een grote en actieve SP in de gemeenteraad is ook belangrijk. In de aanloop naar de verkiezingen in maart komt de SP daarom binnenkort met een tweede krant. Hierin zal het meer gaan over wat de SP wil. En dat is verandering. Want de SP, dat is een kwestie van kiezen!

Bijlage: 

U bent hier