h

Jeroen Goubet over SP en de natuur bij WeertFM

19 januari 2014

Jeroen Goubet over SP en de natuur bij WeertFM

Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht interviewt het programma ‘puur natuur’ op lokale radiozender WeertFM de lijsttrekkers van de politieke partijen in Weert over natuur. Vandaag waren Jeroen Goubet van de SP en Geert Gabriëls van Weert Lokaal aan de beurt.

De uitzending vond plaats vanuit het natuur- en milieucentrum de IJzeren Man in Weert. Jeroen ging met name in op het verkeerd kappen van bomen in Weert de laatste jaren en de duidelijke scheiding die de SP voor ogen heeft tussen rust en recreatie in de natuur.

Het interview met Jeroen begint helemaal aan het eind van de uitzending ongeveer vanaf minuut 47. De uitzending is hier terug te luisteren.

http://weertfm.nl/rtvuitzendingen/uitzendinggemist/listen.php?programid=...

Jeroen Goubet en Geert Gabriëls in afwachting van de uitzending.

Geert Gabriëls van Weert Lokaal aan het woord

U bent hier