h

SP steekt ouders Leuken hart onder de riem

20 september 2013

SP steekt ouders Leuken hart onder de riem

De gemeente is ondanks eerdere beloftes niet langer van plan om een nieuwe school met kinderopvang en gymzaal te bouwen in Leuken. Om de ouders van leerlingen die op Basisschool Leuken zitten een hart onder de riem te steken deelt de SP maandagmorgen snoephartjes met een berichtje uit.

Het college van B&W wil vanwege teruglopende leerlingenaantallen in Weert geen scholen met daarbij voorzieningen, brede scholen, meer bouwen in Leuken en Laar. Terwijl dat juist wijken zijn waar door recente stadsuitbreiding meer kinderen zijn.

Er is dan ook flink verzet tegen het niet doorgaan van de plannen waar al jaren over gesproken wordt. Uit de wijk, van de school en in de politiek. De SP wil laten zien dat zij ook het beste onderwijs in de beste gebouwen wil voor alle Weerter kinderen. Daarom worden er aanstaande maandagmorgen snoephartjes uitgedeeld aan ouders die hun kinderen naar school komen brengen.

Ook Laar/Laarveld en Leuken verdienen de beste schoolgebouwen

U bent hier