h

Bewoners Parkflat blij met taart

9 juli 2013

Bewoners Parkflat blij met taart

Taart voor bewoners van de ParkflatDe bewonerscommissie van de Parkflat nam gisteren met plezier een taart in ontvangst van de SP. De taart was bedoeld als felicitatie voor een gewonnen rechtszaak tegen verhuurder ASR die eenzijdig de huren in de flat wilde verhogen.

SP fractievoorzitter Jeroen Goubet overhandigde het gebak vergezeld door een viertal SP’ers waaronder ook afdelingsvoorzitter Ron van Raaij aan Jan Vossen, de voorzitter van de bewonerscommissie.

De bewonerscommissie nodigde vervolgens de SP’ers uit om ook een stukje van de taart te eten. De verse slagroomtaart smaakte goed met het warme weer.

Taart voor bewoners van de Parkflat
vlnr. Jeroen Goubet, fractievoorzitter SP Weert, Jan Vossen voorzitter Bewoners Commissie Parkflat (BCP) Weert, Toon koppen bestuurslid BCP, Theo Kropman ondersteuning BCP, Mart Timmermans penningmeester BCP, cameraman WTV.

Er werd nog even nagepraat over de rechtzaak. De bewoners zijn er nog niet helemaal, verhuurder ASR kan nog in beroep gaan tegen de uitspraak. Maar ze zal in ieder geval met de bewoners moeten gaan praten en dat is het voornaamste.

Ook vinden de bewoners het een grote overwinning dat de zaak als voorbeeld kan dienen voor anderen die in een soortgelijke strijd verwikkeld zijn. Er zijn in het land al veel contacten gelegd niet in de laatste plaats door hulp van de Nederlandse Woonbond die hen steeds ter zijde heeft gestaan.

SP gaat bewoners parkflat taart aanbieden

U bent hier